Szolgáltatásaink

Ingyenes lakberendezési tanácsadás

Üzletünk immáron több mint húsz éve van jelen a debreceni bútorpiacon. Munkatársaink az időközben felhalmozott tudásukra és tapasztalataikra építve segítenek Önnek otthona berendezésében. A helyszíni felméréstől kezdve a személyes lakberendezési tanácsadáson keresztül a teljes beüzemelésig a Lakáskultúra Lakberendezési Bútoráruház mindent megtesz vásárlói elégedettségének növelése érdekében.

Házhozszállítás

A nálunk vásárolt bútorok többsége úgynevezett lapra-szerelt formában érkezik meg raktárunkba. Ennek köszönhetően a termékek szállítása egyénileg is könnyedén megoldható. Bemutatótermi bútorok vásárlása esetén az egyes termékeket szakszerűen becsomagoljuk, így biztosítva azok biztonságos szállíthatóságát. Emellett azon vásárlóink igényeihez is alkalmazkodtunk, akik különböző okokból kifolyólag ránk bízzák a bútorok kiszállítását: kérésre kedvező áron, szakszerűen házhoz szállítjuk a megvásárolt termékeket.

Figyelem: vidékre, Budapestre, vagy Románia területére is vállalunk szállítást. Gyakorlott szállítóink jelentik a garanciát arra, hogy bútora rövid határidőn belül, sérülésmentesen kerül be otthonába.

A szállítási lehetőségekről és árakról üzletünkben, illetve telefonon érdeklődhet.

Összeszerelés

Az üzletünkben vásárolt bútorok összeszerelése rajzos útmutatóik alapján igen egyszerű. Ha mégis segítségre lenne szüksége, gyakorlott munkatársaink elvégzik Ön helyett a munkát. Akár a bútorok raktárunkban történő összeszerelését, akár a helyszíni szerelést választja, biztos lehet benne, hogy tapasztalt asztalosaink szakszerű munkával teremtenek maradandó értéket otthonában. A részletekről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál.

Ingyenes parkolás

Üzletünk belső udvarában ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk vásárlóink számára. Így nem kell hosszasan parkolóhelyet keresnie, illetve a parkolásért fizetnie.

 

 

Áruhitel

Üzletünkben részletre is vásárolhat! Pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott árut azonnal hazaviheti. A részletekről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál.

FEL