Ülögarnitúrák

Debrecen legszélesebb ülőgarnitúra kínálatát a Lakáskultúra Lakberendezési Bútoráruházban találja. Legyen szó 3-2-1 garnitúrákról, sarokgarnitúrákról, kanapékról vagy éppen relax-fotelekről, Ön számos klasszikus és modern modellt tekinthet meg és próbálhat ki 3000 m2 alapterületű áruházunkban. A bemutatott ülőgarnitúrákat mérsékelt árfekvésük teszi még vonzóbbá, készleten levő termékeinket ugyanis minden esetben kedvezményes áron kínáljuk. A termékek ráadásul – igény szerint – akár azonnal hazavihetőek üzletünkből.

A Lakáskultúra Lakberendezési Bútoráruház fennállása során mindig is a magyar bútor gyártók elkötelezett képviselője volt. Éppen ezért üzletünk ülőgarnitúra kínálatában is kiemelt helyet foglalnak el a magyar gyártók termékei, illetve egyes külföldi gyártók Magyarországon, magyar munkavállalók által készített termékei. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy lépést tartsunk a legújabb nyugati trendekkel – mindebben az olasz, spanyol és belga gyártók egyedi formatervezésű termékei vannak segítségünkre.

Alapelveink közé tartozik, hogy ajánlatunkba csak olyan termékek kerülhetnek be, melyek valódi minőséget, egyúttal időtálló értéket képviselnek. Termékeinkre emellett minden esetben minimum egy év garanciát adunk.

Online galériánk segítségével Ön is betekintést nyerhet széles kínálatunkba. A képeken látható termékek rendszerint többfajta méret-, fa- és szövetkombinációban (például a napjainkban igen népszerű NovaLife szövettel bevonva) is rendelhetőek, ezért a variációs lehetőségekről érdemes személyesen is tájékozódnia. Emellett az egyes elemek tetszés szerinti kombinálására (például 3+1+1 vagy 3.5+2+1) és kiegészítő elemek (fotelek, puffok) rendelésére is lehetőség nyílik. Ülőgarnitúráink túlnyomó többségéhez ágyfunkció illetve ágyneműtartó is kérhető.

Ülőgarnitúrák