Nappali bútorok

Üzletünk több mint harminc gyártó nappali bútor programjait forgalmazza. E gyártók között az olasz és spanyol családi vállalkozások mellett olyan nagy nevek is szerepelnek, mint például a Black Red White, a Bydgoskie Meble vagy a Forte.

Bemutatótermünkben több mint 50 féle elemes, különböző forma- és színvilágú nappali programot tekinthet meg. Tekintettel arra, hogy a nappali bútorok esetében egytől-egyig elemes programokról van szó, Ön könnyedén – akár 120 elemből választva – összeválogathatja azokat az elemeket, melyek leginkább megfelelnek az igényeinek. Mindehhez szakképzett kollégáink is segítséget nyújtanak, akik a pontos méretek és elképzelések ismeretében segítenek Önnek megtervezni és otthonossá tenni nappaliját.

Reméljük, hogy online galériánk az Ön számára is hasznos ötletekkel szolgál majd. Felhívjuk figyelmét, hogy a képeken szereplő termékek rendszerint többfajta méret- és színkombinációban is hozzáférhetőek, valamint az egyes programok több, a képeken nem látható elemet is tartalmazhatnak, ezért a variációs lehetőségekről érdemes személyesen is tájékozódnia.

Nappali bútorok