Exkluzív bútorok

A Lakáskultúra Lakberendezési Bútoráruház kínálatában a kezdetektől fogva hangsúlyos helyet foglalnak el a nívós, kiemelten magas minőségű bútorok. Üzletpolitikánknak megfelelően egyik fő célunk, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a különleges, egyedi modellek elérhetőségét is. Ennek megfelelően a cég vezetése nap, mint nap azon dolgozik, hogy a legismertebb nemzetközi kiállításokon és vásárokon bemutatott új trendeket nyomon követve, folyamatosan megújítsa üzletünk kínálatát. Gondosan kiválasztott partnereink termékei nemcsak Debrecenben, hanem országos szinten is egyedülálló minőséget és formavilágot, egyben időtálló értéket képviselnek.

Bemutatótermünk, illetve gyártóink színvonalas katalógusai az Ön számára is lehetővé teszik, hogy betekintést nyerjen e különleges kínálatba. Online katalógusunk segítségével szintén kedvére böngészhet termékeink között.

Felhívjuk figyelmét, hogy a képeken látható termékek rendszerint többfajta méret- és színkombinációban is hozzáférhetőek, valamint az egyes programok több, a képeken nem szereplő elemet is tartalmazhatnak, ezért a variációs lehetőségekről érdemes személyesen is tájékozódnia. Az ülőgarnitúrák esetében például az egyes elemek igény szerinti kombinálására – például 3+1+1 vagy 3.5+2+1 – és kiegészítő elemek – fotelek, puffok – rendelésére is lehetőség nyílik.

Exkluzív bútorok