Étkezö bútorok

Bemutatótermünkben mintegy két tucat klasszikus és modern étkező-garnitúrát állítottunk ki. Ezek között egyaránt fellelhetőek a minőségi, ám mérsékelt árfekvésű modellek és az exkluzív, tömörfából készült termékek.

Üzletünk kínálatában meghatározó helyet foglalnak el a klasszikus olasz étkezőgarnitúrák, melyek kiemelt minőséget képviselnek. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a magyar gyártók képviseletére is: a több mint fél évszázados múltra visszatekintő, időközben országos hírnévre szert tett Danubia Mohács Kft. több modellje is helyet kapott bemutatótermünkben.

A több száz asztalt és széket felölelő, rendkívül széles forma- fa- és szövetválasztékú kínálatunkban tapasztalt kollégáink nyújtanak eligazítást. Emellett Online galériánkat böngészve Ön is betekintést nyerhet e bőséges kínálatba.

Felhívjuk figyelmét, hogy a képeken látható termékek rendszerint többfajta méret-, fa- és szövetkombinációban (például a napjainkban igen népszerű NovaLife szövettel bevonva) is hozzáférhetőek, ezért a variációs lehetőségekről érdemes személyesen is érdeklődnie. Az esetek többségében az egyes asztal- és székmodellek ’kombinálására’ is lehetőség nyílik.

Étkező bútorok